Nederlands of Pools leren in Venlo

contact

Bernadett Wijnands-Witt verzorgt een taalcursus Nederlands of Pools voor particulieren, bedrijven en instellingen in de regio Venlo en omgeving.  Online cursussen zijn nu ook mogelijk.

Bernadett Wijnands-Witt organizuje kursy jezyka holenderskiego i polskiego dla zakładów pracy ,szkół jak i osób indywidualnych na terenie Venlo i okolic. Możliwość kursów online.

Cursus Pools - Nederlands / Nederlands - Pools

De efficiëntie en concurrentiekracht van een onderneming staat of valt met goede communicatie. Met name bedrijven waar personen van verschillende nationaliteiten werkzaam zijn, ondervinden dit dagelijks zelf. Dit hoeft echter geen onoverkomelijk probleem te zijn.

Het is mogelijk om de Poolse medewerkers van uw bedrijf in de regio Venlo in korte tijd, zonder hoge kosten, de basiskennis van de Nederlandse taal bij te brengen of uw Nederlandse werknemers de basiskennis van het Pools te leren. Een beter wederzijds begrip verhoogt namelijk de slagvaardigheid op de werkvloer.

Wat biedt Bernadett Wijnands-Witt extra?

De cursusopzet biedt een aantal voordelen ten opzichte van andere aanbieders:

  • Cursus en lesmateriaal worden op de onderneming afgestemd. U verspilt geen tijd en geld aan zaken die irrelevant voor uw onderneming zijn.
  • Flexibele lestijden. De cursus kan binnen en buiten kantooruren worden georganiseerd. Start en duur van de cursus worden in overleg bepaald.
  • Online cursussen worden ook verzorgd.
  • Les op locatie. Geen tijd- en geldverspilling.
  • Les in kleine groepen of individueel. Meer aandacht voor het specifieke leertempo van de student bevordert een voorspoedig leertraject.
  • Geen overhead, dus lage kosten.
  • Doeltreffend. Korte communicatielijnen; geen wisselende docenten.


Dus wilt u Pools leren of uw medewerkers Nederlands leren spreken? Neem eens contact op met Bernadett Wijnands-Witt uit Venlo.

Uit de praktijk

Kursy rozpoczyną się we wrześniu/ październiku lub w styczniu / lutym w Venlo lub Meterik.

Wat klanten zeggen

Marianne, P&O

In een ontspannen gezellige sfeer leer je de Poolse taal. Er is veel persoonlijke aandacht voor ieder. Na vier seizoenen les van Bernadett begin ik met veel plezier aan het vijfde seizoen.

Bianca, Quality Controller

Ik vond Bernadett meteen een leuke lerares; ze was enthousiast, geduldig en maakte de lessen persoonlijk door over Poolse tradities en gebruiken te vertellen., en over gebeurtenissen in haar leven die deze gewoontes duidelijk naar voren brengen.

John

Ik ga iedere keer met plezier naar de cursus toe en ik denk dat als ik met kerstmis naar Polen ga,  ik al een aardig woordje met mijn schoonfamilie kan praten, dankzij Bernadett.