Pools en Nederlands leren bij Bernadett Wijnands-Witt

Bernadett verzorgt een taalcursus Nederlands of Pools voor particulieren, bedrijven en instellingen in de regio Venlo en omgeving.    

Bernadeta organizuje kursy  jezyka holenderskiego i polskiego dla zakładów pracy ,szkół jak i osób indywidualnych na terenie Venlo i okolic.

Cursus Pools-Nederlands / Nederlands-Pools

De efficiëntie en concurrentiekracht van een onderneming staat of valt met goede communicatie. Met name bedrijven waar personen van verschillende  nationaliteit werkzaam zijn ondervinden dit dagelijks aan den lijve. Dit hoeft echter geen onoverkomelijk probleem te zijn.

Het is mogelijk om de Poolse medewerkers van uw bedrijf in de regio Venlo in korte tijd, zonder hoge kosten, de basiskennis van de Nederlandse taal bij te brengen of uw Nederlandse werknemers de basiskennis van het Pools te leren. Een beter wederzijds begrip verhoogt namelijk de slagvaardigheid op de werkvloer.

Wat biedt Bernadett extra?

De cursusopzet biedt een aantal voordelen ten opzichte van andere aanbieders:

  • Cursus en lesmateriaal worden op de onderneming afgestemd. U verspilt geen tijd en geld aan zaken die irrelevant voor uw onderneming zijn.
  • Flexibele lestijden. De cursus kan binnen en buiten kantooruren worden georganiseerd. Start en duur van de cursus worden in overleg bepaald.
  • Les op locatie. Geen tijd- en geldverspilling
  • Les in kleine groepen/individueel. Meer aandacht voor het specifieke leertempo van de student. Dit bevordert een voorspoedig leertraject.
  • Geen overhead, dus lage kosten.
  • Doeltreffend. Korte communicatielijnen, geen wisselende docenten.

Dus wilt u Pools leren of uw medewerkers Nederlands leren spreken? Neem eens contact op met Bernadett Wijnands-Witt uit Venlo.

Kursy rozpoczyną się we wrześniu/ październiku lub w styczniu / lutym w Venlo lub Meterik.

Bel voor meer informatie: 06-21978311